Летни и плажни рекламни артикули | Summer and Beach promo items
Плажни артикули- вентилатори, ветрила, поставки, козметични чантички, чанти за плаж, водоустойчиви калъфи за телефон, плажни чадъри, възглавници и дюшеци.